Studievereniging voor Wijsbegeerte te Leiden
Header

Studieverenigingenborrel Geesteswetenschappen

February 3rd, 2014 | Geplaatst door admin in Borrels | Feest - (0 Reacties)

Datum: woensdag 12 februari 2014
Tijd: van 17:30 tot 20:30 uur
Locatie: in de patio van het Arsenaal (Arsenaalstraat 1)

Het nieuwe semester staat voor de deur. Na weken in de UB te hebben geleefd is het daglicht eindelijk weer te zien! Wil je het semester goed beginnen en tevens een ander helpen? Kom op woensdag 12 februari borrelen in het Arsenaal! Aan deze borrel zit een inzamelingsactie voor het goede doel verbonden. Door middel van de verkoop van bier, wijn en fris willen we samen met jou geld inzamelen voor de voedselbank van Leiden! Ook zal er een collectebus staan waar je geld kan doneren. Naast deze twee initiatieven bestaat er tevens de mogelijkheid om langhoudbare producten zoals pasta, koffie en thee mee te nemen naar de borrel en hier in te leveren. Geen snoep, koek of iets dergelijks! Al deze producten gaan rechtstreeks naar de meer dan 850 gezinnen die wekelijks worden gesteund door de voedselbank.

De borrel vindt, zoals reeds vermeld, plaats in het Arsenaal (Arsenaalstraat 1, 2311 CT Leiden), van 17:30 tot 20:30 uur. Iedereen is uiteraard welkom!
Neem in verband met de nieuwe alcoholwetgeving wel een ID-bewijs of collegekaart mee waarop je geboortedatum staat. Op de avond zelf zal hier op worden gecontroleerd.

We hopen dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn om op een leuke en informele manier kennis met elkaar te maken.

Vrieshoffeest

February 18th, 2013 | Geplaatst door admin in Feest - (0 Reacties)

Datum: 8 februari
Aanvang: 22:30
Locatie: De Oude Harmonie

Samen met de andere studieverenigingen die ook verbonden zijn aan het Matthias de Vrieshof (o.a. TFLS en Sababa) heeft Symposion een feest georganiseerd om het nieuwe semester in te luiden. Dit zal plaatsvinden in de Oude Harmonie en is een leuke gelegenheid onze buren wat beter te leren kennen. Het is voor het gemak van de organisatie verplicht toegangskaarten te kopen, maar voor leden zijn deze niet duur en voor niet-leden eigenlijk ook niet. Voor kaartjes kun je één van de bestuursleden aanspreken na de lezing van Gijsbers de dag ervoor. Toegang leden: €0,50. Toegang niet-leden: €2,-

Feest! It’s a Religion

April 14th, 2011 | Geplaatst door admin in Feest - (0 Reacties)

Eindfeest Symposion: Barbecue

June 26th, 2009 | Geplaatst door admin in Feest - (0 Reacties)

Datum: vrijdag 26 juni 2009
Aanvang: 17.00u
Locatie: Koffiekamer en tuin faculteit Wijsbegeerte
Kosten: €12,50 (Dit is inclusief eten en drinken)
Contact: bestuur.symposion@gmail.com

Klik voor groter formaat

Terugkijkend op het afgelopen jaar kunnen we, ons inziens, constateren dat het al met al een geslaagd jaar voor Symposion is geweest. We hebben verschillende interessante lezingen gehad van onder andere professor De Rijk, we hebben de AIO’s leren kennen en we hebben de sportieve kant van onze leden gezien tijdens het paintballen!

Nu het einde van dit collegejaar in zicht komt, willen wij dit graag op een gepaste wijze afsluiten. Daarom organiseren wij op vrijdag 26 juni wederom een barbecue. Op deze barbecue zijn niet alleen de leden van Symposion uitgenodigd, maar ook alle docenten en medewerkers van het Instituut Wijsbegeerte. Deze afsluiting van het jaar is een goede gelegenheid om onder het genot van wat eten en drinken, wat bij te kletsen voordat iedereen de zon opzoekt! Dus komt allen, zodat wij er een geweldige afsluiting van het jaar van kunnen maken!

De kosten van deze barbecue zijn €12,50 per persoon. In dit bedrag zit de drank inbegrepen. Voor iedereen die niet tijdens het eten aanwezig kan zijn: na afloop van de barbecue zullen wij het feest voortzetten in Camino Real, waarbij iedereen die de barbecue gemist heeft, alsnog kan aanschuiven.

Wij hopen u allen in groten getale te mogen verwelkomen!

——————————-

Gelieve het bedrag vooraf over te maken op rekening: 6858055, Studievereniging Wijsbegeerte Symposion te Leiden, onder vermelding van naam en ‘barbecue’, of voor de 26ste contant te geven aan een van de bestuursleden of Lies Klumper.

Het maakt het voor ons een stuk makkelijker als we weten hoeveel mensen er ongeveer zullen komen. Laat dus even weten of je erbij zult zijn, dan zitten we niet met te veel of met te weinig eten. Ook bij twijfel graag even melden, het is makkelijker eten over te houden dan met te weinig te zitten. Vermeld ook of je vegetarier bent of niet.

Eindfeest Symposion: Barbecue

June 27th, 2008 | Geplaatst door admin in Feest - (0 Reacties)

Datum: vrijdag 27 juni 2008
Aanvang: 17.00u
Locatie: Koffiekamer en tuin faculteit Wijsbegeerte
Kosten: €10,- (Dit is inclusief eten en drinken)
Contact: bestuur.symposion@gmail.com

Het afgelopen jaar is een veelbewogen jaar geweest. Na lang getouwtrek zal onze faculteit samen met 3 andere faculteiten fuseren tot één grote faculteit. Ondanks alle drukte hebben wij er, ons inziens, een goed jaar van gemaakt. We hebben een aantal interessante lezingen gehad, en op de Culturele Avond hebben jullie de mogelijkheid gehad om jezelf van je beste kant te laten zien!

Nu het einde van dit collegejaar in zicht komt, zouden wij dit graag op gepaste wijze af willen sluiten. Daarom organiseren wij op vrijdag 27 juni een barbecue. Op deze barbecue zijn niet alleen de leden van Symposion uitgenodigd, maar ook alle docenten en medewerkers van de faculteit Wijsbegeerte. Dit laatste feest als zelfstandige faculteit is een goede gelegenheid om onder het genot van wat te eten en te drinken, nog wat bij te praten voordat iedereen naar de zon vertrekt! Dus komt allen, zodat wij er een geweldig eindfeest van kunnen maken!

De kosten van deze barbecue zijn €10,- per persoon. Bij dit bedrag is de drank inbegrepen. Voor iedereen die niet tijdens het eten aanwezig kan zijn: na afloop van de barbecue zullen wij het feest voortzetten in Camino Real, waarbij iedereen die de barbecue gemist heeft, alsnog kan aanschuiven.

Wij hopen u allen in groten getale te mogen verwelkomen!

Gelieve het bedrag vooraf over te maken op rekening: 6858055,Studievereniging Wijsbegeerte Symposion te Leiden, onder vermelding van naam en ‘barbecue’, of vóór de 27ste contant te geven aan één van de bestuursleden.

Het maakt het voor ons een stuk makkelijk als we weten hoeveel mensen er ongeveer zullen komen. Laat dus even weten of je erbij zult zijn, dan zitten we niet met te veel of met te weinig eten. Ook bij twijfel graag even melden, het is makkelijker eten over te houden dan met te weinig te zitten. Vermeld ook of je vegetarisch bent of niet.

Enkele foto’s van de avond vind je hier.