Filmavond Tarkovski: De Spiegel

October 31st, 2013 | Geplaatst in Filmavonden

Datum: maandag 11 november 2013
Locatie:: Lipsius 148

Symposion organiseert maandag 11 november om 19:00 uur een filmavond in het Lipsius zaal 148. De film, De Spiegel, van Andrei Tarkovski zal worden ingeleid door Vincent Bos. In dit autobiografisch getinte verhaal laat de Russische grootmeester Tarkovski de keuze van zijn zoon, die moet kiezen tussen hem en zijn gebrouilleerde vrouw, parallel lopen met zijn jeugd tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen scheiding en pijn aan de orde van de dag waren.

Let op: De filmavond is gratis voor leden, maar kost 2 euro voor niet-leden.