Barbecue

Datum: Woensdag 18 juni
Tijdstip: 18:00 uur
Locatie: Binnenplaats van Matthias de Vrieshof 4

De tentamens zijn bijna voorbij, de zomer lonkt, dus het is weer tijd voor de jaarlijkse barbecue van Symposion! Op woensdag 18 juni zijn jullie vanaf 18:00 uur van harte welkom op de binnenplaats van Matthias de Vrieshof 4. Voor slechts 7 euro ben je helemaal voorzien van eten en drinken. Zorg dat je voor 16 juni aangemeld bent door een email te sturen naar bestuur.symposion@gmail.com. Voor niet-leden van Symposion bedragen de kosten 10 euro. Pak deze kans om de zomer goed in te luiden met je studiegenoten! Als je vegetariër bent kun je dat aangeven. We hopen jullie allemaal te zien om samen het jaar af te sluiten en de zomer in te luiden.