Boekenverkoop 1 februari

January 18th, 2016 | Geplaatst in Uncategorized

Beste leden van Symposion,

De tentamenperiode loopt alweer langzaam ten einde, maar in deze drukke periode heb je natuurlijk nog niet gedacht aan de boeken voor het volgend semester. Gelukkig hebben wij er weer voor gezorgd dat je eenvoudig en snel je benodigde boeken met korting kunt bestellen, via deze link.
Kies bij het bestellen voor ‘afhalen in Leiden’ en je boeken voor het twede semester liggen op 1 februari van 10:00 tot 12:00 in het Reuvensplaats voor je klaar om afgehaald en betaald (wel alleen via pin) te worden. We bieden boeken aan voor zowel de eerste- als de derdejaarsvakken!

Mochten er nog vragen zijn over de boekenmarkt, mail dan vooral naar bestuur.symposion@gmail.com.