Anime: Ghost in the Shell

Aanvang: 18:30u
Locatie: Lipsius/LAK, zaal 011
Entree: gratuit

In samenwerking met studievereniging Tanuki (Japans) presenteren wij de film ‘Ghost in The Shell’ van Mamoru Oshii (It Found A Voice… Now It Needs A Body). De film zal worden gedraaid om 18:30u. Daarna zal om 20:00u professor Goto-Jones van de faculteit Japans in het kader van zijn vak ‘Japanimation’ een filosofisch licht laten schijnen op deze klassieke anime-film. Na de film zullen we samen met Tanuki naborrelen in de Burcht.