Filmavond Wall-E

Datum: woensdag 30 november
Locatie: Lipsius zaal 147
Entree: gratis voor leden, €2 voor niet-leden

Aanstaande woensdag vindt de eerste Symposion-filmavond van het jaar plaats! Docent aan het Instituut voor Wijsbegeerte dr. J.J.M. Sleutels zal met ons de Disney Pixar-film Wall-E gaan kijken en zorgen voor filosofische toelichting. De filmavond begint om 19:00 in zaal 147 van het Lipsius. Voor Symposionleden is de toegang gratis, inclusief drankje en popcorn! Niet-leden betalen hier €2 voor. Na afloop (ongeveer 21:30) is er een borrel in ‘t Keizertje!