ALV ter statutenwijziging en borrel achteraf

February 18th, 2013 | Geplaatst in Uncategorized

Datum: 18 februari
Locatie: Café De Keyzer

Het is bij de vorige ALV reeds aangekondigd dat er dit jaar aandacht besteed zou worden aan de verouderde statuten van Symposion. Wij hebben gewerkt aan een voorstel van wijziging en zullen dit, samen met de originele statuten, uiterlijk een week van tevoren ter inzage beschikbaar stellen in een map naast het secretariaat op Matthias de Vrieshof 4. Het is voor leden mogelijk hun eigen voorstel in te dienen door deze in ons postvakje te leggen (ook op Matthias de Vrieshof 4) of ons te mailen. De ingezonden stukken zullen ook besproken worden tijdens de ALV. Na afloop van de ALV zullen wij nog blijven borrelen in De Keyzer om een lichte afsluiting van de avond te garanderen.