Cafe Philo

March 4th, 2013 | Geplaatst in Café Philo

Datum: 13 maart
Locatie: Café De Keyzer

De afgelopen maanden hebben we Café Philo gehouden op een andere manier dan het originele concept was: we hebben iedere keer de avond ingeleid met een spreker over een bepaald thema. Deze keer willen we het op de klassieke manier aanpakken: leden uit het publiek komen met hun eigen suggesties voor filosofische vragen, waarover gestemd wordt. In het tweede deel worden de gekozen vragen bediscussieerd. Op deze manier kun je dus zelf invloed hebben op het gespreksonderwerp: mocht je iets willen bespreken waar je nog niet veel over weet, of is er een onderwerp dat je intrigeert en nog niet ter sprake is gekomen in vorige Café Philo’s? Dan hopen we je deze avond te zien in café De Keyzer!