Filmavond – Coen Krimpenfort: A Clockwork Orange

April 11th, 2013 | Geplaatst in Filmavonden

Datum: 16 april
Locatie: Lipsius 228

Het is weer tijd voor een filmavond met Symposion! Deze maand gaan we A Clockwork Orange kijken, de verfilming van het dystopische boek van Anthony Burgess uit 1962. Het speelt zich af in de nabije toekomst rondom het leven van een jongen, Alex, die voor zijn plezier niet alleen naar klassieke muziek luistert, maar ook extreme geweldsmisdrijven begaat met zijn bende. Coen Krimpenfort, eerstejaars student wijsbegeerte, zal een korte bespreking van de film geven met een filosofische invalshoek. Iedereen is welkom op deze filmavond, maar van niet-leden wordt een kleine bijdrage gevraagd van €2,- om de versnaperingen te bekostigen.
Toegang leden gratis, niet-leden €2,-