Lakenhalbezoek 30 mei: Van Cicero tot Erwin Olaf

May 7th, 2013 | Geplaatst in Overig

Datum: 30 mei
Locatie: Museum De Lakenhal (Oude Singel 28-32, Leiden)

Nog t/m 30 juni is er in de Lakenhal een tentoonstelling over de wereldschatten van de Universiteit Leiden. Wij zijn, als studievereniging van de Faculteit Geesteswetenschappen, door de organisatie uitgenodigd om langs te komen met de volgende korting: ieder tweede entreekaartje is gratis als wij met een groep komen (met museumkaart kun je gratis naar binnen). Verder kunnen wij een tour krijgen van één van de conservatoren die aan de tentoonstelling hebben meegewerkt. Wij gaan donderdag 30 mei om 14.00 een bezoekje brengen aan deze tentoonstelling. Voor de groep kun je je bij ons aanmelden!
Entreekaartje: €7,50 (afhankelijk van het aantal medebezoekers dus €3,75)